KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

logo

Szanowni Rodzice, drodzy Uczniowie, spotykamy się 1 września 2021 roku o godzinie 9.00 na rozpoczęciu roku szkolnego. O godzinie 10.00 odbędzie się zebranie rodziców, których dzieci będą mieszkały w internacie.      ...

Zapraszamy do naszych szkół! Drzwi naszego Ośrodka zawsze otwarte! Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie, najbliższe miesiące, to czas wyboru dalszej drogi kształcenia dla wielu z Was. Zapraszamy do naszych szkół, przyjdźcie, zobaczcie i zostańcie uczniami naszego Ośrodka. Szczegółowe informacj...

Od 10 maja 2021 roku wracamy do nauki stacjonarnej na terenie Ośrodka. Obowiązuje nowy plan lekcji. Drodzy Uczniowie,  pamiętajcie, że wszyscy mamy wpływ na nasze wspólne zdrowie. Stosujcie zasadę: DDM - DEZYNFEKCJA - DYSTANS - MASECZKA...

Od 26 do 30 kwietnia stacjonarnie pracują oddziały przedszkolne oraz klasy 1-3 SP.  Klasy  3TM, 2TB, 1KKZ, 1PA, 2PA, zgodnie z planem hybrydowym, czyli stacjonarnie odbywają się zajęcia praktyczne. Klasa 8u stacjonarnie wtorek i czwartek. Klasy 4/5, 6 i 8 oraz 1LO i 2LO pracują zdalnie. Od 28 kwietnia...

Od 19 do 23 kwietnia do nauki stacjonarnej wracają oddziały przedszkolne oraz klasy 1-3 SP. Klasy 3TM, 2TB, 1KKZ, 1PA, 2PA - nauka zgodnie z planem hybrydowym, czyli stacjonarnie odbywają się zajęcia praktyczne. Klasa 8u pracuje hybrydowo zgodnie z planem. Świetlica działa od 7 rano i po południu do godziny 16.00...