KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kontakt

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy nr 6 im. mjr. Hieronima Baranowskiego
91-866 Łódź, ul. Dziewanny 24
Telefon: 42 657 79 41

Dyrektor - Anna Tomaszewska

Wicedyrektor - Ewa Kamieniak - wew. 50

Sekretariat - wew. 21, 37

Księgowość - wew. 22

Kasa - wew. 30

Intendent - wew. 28

Strona internetowa: www.blind.edu.pl

Telefon/fax: 42 657 78 11

e-mail: kontakt@sosw6.elodz.edu.pl; slabowidz@blind.edu.pl


Koordynator Wczesnego Wspomagania Rozwoju - Agnieszka Zarzycka - wew. 23

Psycholog - Katarzyna Janeczek - wew. 36

Pedagog - Marzena Wilczyńska - wew. 39

Pedagog - Magdalena Dominiak-Szymczak - wew. 41

Rehabilitant wzroku - Bogumiła Golemba - wew. 24

Rehabilitant orientacji przestrzennej i rehabilitacji podstawowej - Małgorzata Białek - wew. 33

Pracownia masażu - wew. 32

Internat - wew. 25

Biblioteka - wew. 31

Gabinet lekarski - wew. 40


Rada Rodziców

Uprzejmie prosimy wszystkich rodziców o wpłatę na fundusz Rady Rodziców kwoty 60 zł - szkoła podstawowa lub 80 zł - szkoły średnie.

Konto Rady Rodziców: PKO BP Oddział VII w Łodzi 20 1020 3408 0000 4102 0297 7387


Konto do wpłat za wyżywienie: Getin Noble Bank S.A. 13 1560 0013 2027 0306 1192 0003