KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja roku szkolnego 2020/2021

Terminy zebrań z rodzicami w roku szkolnym 2020/2021

01.09.2020 r. (wtorek) godz. 9:30

18.12.2020 r. (piątek) godz. 16:00

21.05.2021 r. (piątek) godz. 16:00

Terminy dodatkowych konsultacji z nauczycielami w roku szkolnym 2020/2021

23.10.2020 r. (piątek) godz. 14.30-16:00

20.11.2020 r. (piątek) godz. 14.30-16:00

22.01.2021 r. (piątek) godz. 14.30-16:00

16.04.2021 r. (piątek) godz. 14.30-16:00


Rozkład dzwonków:

Lekcja 0

7.35–8.20

Lekcja 1

8.30–9.15

Lekcja 2

9.25–10.10

Lekcja 3

10.25–11.10

Lekcja 4

11.25–12.10

Lekcja 5

12.20–13.05

Lekcja 6

13.25–14.10

Lekcja 7

14.25–15.10


Wychowawcy klas w roku szkolnym 2020/2021
Szkoła Podstawowa nr 39

Grupy przedszkolne:

- mgr Joanna Jaskólska

- mgr Paulina Gaj

- mgr Anna Surma

Klasa 1/2a - mgr Magdalena Dajwłowska

Klasa 1b - mgr Katarzyna Łasińska

Klasa 1u - mgr Luiza Bijak

Klasa 3 - mgr Maryla Woźniak

Klasa 4/5u - mgr Mariola Trojanowska

Klasa 4 - mgr Monika Marciniak

Klasa 6 - mgr Anna Mrozowska

Klasa 6/8u - mgr Anna Gajak

Klasa 8 - mgr Katarzyna Budzanowska

LVI Liceum Ogólnokształcące

Klasa 1 - mgr Gabriela Walenta-Czerniejewska

Klasa 2 - mgr inż. Marzena Sławińska

Technikum nr 23

Klasa 2TB - dr Jarosław Szkodzik

Klasa 3TM - mgr Michał Ziemniak

Szkoła Policealna nr 20

Klasa 1 PA - mgr Beata Cendrowicz

Klasa 2 PA - mgr Małgorzata Parmee

Kurs KKZ - mgr Michał Ziemniak


1

Rozpoczęcie rocznych zajęć dydaktyczno-wychowawczych

 1 września 2020 r .

2

Zimowa przerwa świąteczna

 23–31 grudnia 2020 r.

3

Ferie zimowe

 4–17 stycznia 2021 r.

4

Wiosenna przerwa świąteczna

 1–6 kwietnia 2021 r.

5

Egzamin ósmoklasisty:

- język polski

- matematyka

- język angielski

 

 25 maja 2021 r. godz. 9.00

 26 maja 2021 r. godz. 9.00

 27 maja 2021 r. godz. 9.00

6

Zakończenie zajęć w klasach programowo najwyższych liceum i technikum

 30 kwietnia 2021 r.

8

Egzamin maturalny w sesji wiosennej:
- część ustna
- część pisemna

 
 7–20 maja 2021 r.

 4–19 maja 2021 r. (zgodnie z harmonogramem)

9

Egzaminy potwierdzające kwalifikacje w zawodach

 18 stycznia 2021 r. - A.24 prakt. (dk)

 12 stycznia 2021 r. - AU.68, MS.01, TG.14 i TG.15 pis.

 11 stycznia 2021 r. - AU.68, TG.14 i TG.15 prakt. (d)

 25–28 stycznia 2021 r. - MS.01 prakt. (w) 

 8–12 czerwca 2021 r. - EKA.01 pis.

 7 czerwca 2021 r. - EKA.01 prakt. (d)

10

Dni wolne od zajęć dydaktyczno-wychowawczych

 

 9–13 listopada 2020 r.

 4 czerwca 2021 r.

11

Zakończenie rocznych zajęć dydaktyczno-wychowawczych 

Ferie letnie

 25 czerwca 2021 r.

 26 czerwca – 31 sierpnia 2021 r.